Andre tilbud

Hjem » Andre tilbud


Sommerkurs til reduserte priser

Som vanlig tilbyr jeg gitarundervisning i sommerferien. I år blir dette i perioden 13. juli t.o.m 19. august. På grunn av mindre aktivitet i ferien er det fullt mulig å tilpasse timene etter dine behov. Du kan f.eks bestemme om du vil ha timer en eller flere ganger i uken i tillegg til å kunne velge de tidspunktene på dag- og kveldstid som passer best for deg. Antall timer bestemmer du også selv. Priser for sommerkurs 2023 gjelder for både voksne og ungdom:

  • 30 minutter: 200,-
  • 45 minutter: 300,-

Rabatt for studenter

Jeg tilbyr rabatt til studenter til en fast pris året rundt. Disse prisene gjelder også undervisning i feriene. Husk at du må dokumentere at du er student for å kunne benytte deg av dette tilbudet. Spør meg gjerne om råd om du trenger anbefalinger om hvilke gitarer som har en fornuftig balanse mellom pris og kvalitet. Priser for studenter er:

  • 30 minutter: 200,-
  • 45 minutter: 275,-

Vervekampanje

Verv en venn eller et familiemedlem og få to gratis gitartimer (2 x 45 min). Denne kampanjen gjelder for nåværende aktive elever som verver nye. Dette tilbudet kan benyttes av samme person flere ganger. Det vil si at den som verver vil få to gratis timer for hver nye deltager som melder seg på gitarkurset og bestiller minimum 8 timer.

Gavekort

Gitarkurs som gave kan være et spennende alternativ til den som har alt eller rett og slett bare ønsker å lære å spille gitar. Hos meg kan du kjøpe gavekort hvor du selv bestemmer antall timer og timenes varighet (30 eller 45 min).

Ta kontakt på pederfro@lyse.net for å bestille gavekort spesifisert etter dine ønsker.